Vloerspecialist met smaak in Wijchen

Ook in de regio Wijchen kunt u op onze diensten rekenen. Ons team van ervaren vloerspecialisten hielp al vele tevreden klanten aan een nieuwe vloer of gerenoveerde houten vloer. Samen met onze adviseurs vindt u altijd een passende oplossing voor uw interieur en portemonnee. We hanteren een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding en zorgen ervoor dat u nooit teveel betaalt.

Ons dienstenpakket

We kunnen u van A tot Z van dienst zijn en bieden een uitgebreid dienstenpakket aan. In principe kunt u voor elke vloergerelateerde klus bij ons terecht. We hebben uitgebreide kennis van houten vloeren en geven u graag eerlijk advies. Ons team van ervaren vakmannen staat u graag bij op het gebied van:

  • parket;
  • eiken vloeren;
  • vloeronderhoud;
  • kleurbehandelingen.

Kwaliteitsvloeren

Een houten vloer is een slimme investering. Met de jaren zal uw vloer aan karakter winnen en een steeds mooiere aanvulling op uw interieur zijn. We vinden het belangrijk dat u jaren kunt blijven genieten van uw aankoop en voeren daarom ook onderhouds- en renovatiewerkzaamheden uit.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct uw persoonlijke offerte aan. We staan u graag te woord!