0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Nijmegen?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Nijmegen

Vloerspecialist met smaak in Wijchen

Ook in de regio Wijchen kunt u op onze diensten rekenen. Ons team van ervaren vloerspecialisten hielp al vele tevreden klanten aan een nieuwe vloer of gerenoveerde houten vloer. Samen met onze adviseurs vindt u altijd een passende oplossing voor uw interieur en portemonnee. We hanteren een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding en zorgen ervoor dat u nooit teveel betaalt.

Ons dienstenpakket

We kunnen u van A tot Z van dienst zijn en bieden een uitgebreid dienstenpakket aan. In principe kunt u voor elke vloergerelateerde klus bij ons terecht. We hebben uitgebreide kennis van houten vloeren en geven u graag eerlijk advies. Ons team van ervaren vakmannen staat u graag bij op het gebied van:

  • parket;
  • eiken vloeren;
  • vloeronderhoud;
  • kleurbehandelingen.

Kwaliteitsvloeren

Een houten vloer is een slimme investering. Met de jaren zal uw vloer aan karakter winnen en een steeds mooiere aanvulling op uw interieur zijn. We vinden het belangrijk dat u jaren kunt blijven genieten van uw aankoop en voeren daarom ook onderhouds- en renovatiewerkzaamheden uit.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct uw persoonlijke offerte aan. We staan u graag te woord!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Nijmegen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Nijmegen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606