085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Nijmegen?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Nijmegen

Vloer onderhoud Nijmegen

Wij plaatsen met veel zorg uw houten vloer en vinden het belangrijk dat u daar jarenlang plezier van kunt hebben. En hoewel een goed startpunt het halve werk is, zal zelfs de beste houten vloer regelmatig onderhoud nodig hebben. Onze vloerspecialisten zijn zeer bedreven in vloeronderhoud van onder andere parket en massief houten vloeren. Wij zijn u graag van dienst in Nijmegen en omgeving!

Soorten onderhoud vloeren

Op welke manier we uw vloer onderhouden is helemaal afhankelijk van uw wensen. Er zijn vele verschillende manieren om een vloer af te werken en we helpen u dus graag bij het maken van de juiste keuze. Onze vakmannen herstellen en onderhouden elke vloer tot in optimale staat. We kunnen uw vloer (en trap) bijvoorbeeld:

  • roken;
  • borstelen;
  • verouderen;
  • beitsen;
  • (kleur)oliën;
  • lakken.

Zelf bijdragen aan de kwaliteit van uw vloer

Na een professionele onderhoudsbeurt is uw vloer jarenlang beschermd tegen slijtage. Toch is het belangrijk om ook tussen de onderhoudsbeurten door zorgvuldig om te gaan met uw vloer. Gelukkig kunt u ook zelf bijdragen aan de levensduur ervan. Bijvoorbeeld door vuil buiten de deur te houden, matten en viltnopjes te gebruiken en uw vloer regelmatig te reinigen met speciale reinigingsmiddelen.

Wilt u graag meer tips? Of heeft uw vloer onderhoud nodig? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Nijmegen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606