0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Nijmegen?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Nijmegen

Vloer onderhoud Nijmegen

Wij plaatsen met veel zorg uw houten vloer en vinden het belangrijk dat u daar jarenlang plezier van kunt hebben. En hoewel een goed startpunt het halve werk is, zal zelfs de beste houten vloer regelmatig onderhoud nodig hebben. Onze vloerspecialisten zijn zeer bedreven in vloeronderhoud van onder andere parket en massief houten vloeren. Wij zijn u graag van dienst in Nijmegen en omgeving!

Soorten onderhoud vloeren

Op welke manier we uw vloer onderhouden is helemaal afhankelijk van uw wensen. Er zijn vele verschillende manieren om een vloer af te werken en we helpen u dus graag bij het maken van de juiste keuze. Onze vakmannen herstellen en onderhouden elke vloer tot in optimale staat. We kunnen uw vloer (en trap) bijvoorbeeld:

  • roken;
  • borstelen;
  • verouderen;
  • beitsen;
  • (kleur)oliën;
  • lakken.

Zelf bijdragen aan de kwaliteit van uw vloer

Na een professionele onderhoudsbeurt is uw vloer jarenlang beschermd tegen slijtage. Toch is het belangrijk om ook tussen de onderhoudsbeurten door zorgvuldig om te gaan met uw vloer. Gelukkig kunt u ook zelf bijdragen aan de levensduur ervan. Bijvoorbeeld door vuil buiten de deur te houden, matten en viltnopjes te gebruiken en uw vloer regelmatig te reinigen met speciale reinigingsmiddelen.

Wilt u graag meer tips? Of heeft uw vloer onderhoud nodig? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Nijmegen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Nijmegen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606