Vloerrenovatie in Nijmegen

Een houten vloer is voor iedereen een flinke investering. Om lang van uw aankoop te genieten is het daarom nodig om met regelmaat vloeronderhoud uit te voeren. Hout blijft echter een natuurlijk product. Hoe goed u het ook verzorgt, er zal na verloop van tijd altijd verval optreden. Dit wordt zichtbaar in de vorm van slijtage of beschadiging door dagelijks gebruik. In plaats van de gehele vloer vernieuwen kunnen wij vloerrenovatie uitvoeren om uw houten vloer in Nijmegen te herstellen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Opnieuw schuren
  • Oliën en lakken
  • Kleurherstel
  • Reparatie van schade

Beschadigde vloer herstellen

In veel gevallen hoeft u een vloer die zijn beste tijd heeft gehad nog niet op te geven. Zelfs wanneer er zware schade zichtbaar is kan vloerrenovatie uitkomst bieden. Door een zeer grondige schuurbeurt worden slijtplekken en beschadigingen weggewerkt. Een nieuwe laklaag zorgt er vervolgens voor dat het hout vrijwel in zijn originele staat wordt hersteld. Renovatie is altijd een voordeligere optie dan het aanschaffen van een nieuwe vloer.

Is uw vloer versleten of beschadigd? Dan heeft uw vloer renovatie nodig. Neem contact op met Roos Parketonderhoud voor meer informatie over de mogelijkheden van een renovatievloer. Wij komen graag bij u in Nijmegen uw vloer opknappen!