0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Nijmegen?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Nijmegen

Vloerrenovatie in Nijmegen

Een houten vloer is voor iedereen een flinke investering. Om lang van uw aankoop te genieten is het daarom nodig om met regelmaat vloeronderhoud uit te voeren. Hout blijft echter een natuurlijk product. Hoe goed u het ook verzorgt, er zal na verloop van tijd altijd verval optreden. Dit wordt zichtbaar in de vorm van slijtage of beschadiging door dagelijks gebruik. In plaats van de gehele vloer vernieuwen kunnen wij vloerrenovatie uitvoeren om uw houten vloer in Nijmegen te herstellen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Opnieuw schuren
  • Oliën en lakken
  • Kleurherstel
  • Reparatie van schade

Beschadigde vloer herstellen

In veel gevallen hoeft u een vloer die zijn beste tijd heeft gehad nog niet op te geven. Zelfs wanneer er zware schade zichtbaar is kan vloerrenovatie uitkomst bieden. Door een zeer grondige schuurbeurt worden slijtplekken en beschadigingen weggewerkt. Een nieuwe laklaag zorgt er vervolgens voor dat het hout vrijwel in zijn originele staat wordt hersteld. Renovatie is altijd een voordeligere optie dan het aanschaffen van een nieuwe vloer.

Is uw vloer versleten of beschadigd? Dan heeft uw vloer renovatie nodig. Neem contact op met Roos Parketonderhoud voor meer informatie over de mogelijkheden van een renovatievloer. Wij komen graag bij u in Nijmegen uw vloer opknappen!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Nijmegen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Nijmegen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606