085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Nijmegen?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Nijmegen

Vloerrenovatie in Nijmegen

Een houten vloer is voor iedereen een flinke investering. Om lang van uw aankoop te genieten is het daarom nodig om met regelmaat vloeronderhoud uit te voeren. Hout blijft echter een natuurlijk product. Hoe goed u het ook verzorgt, er zal na verloop van tijd altijd verval optreden. Dit wordt zichtbaar in de vorm van slijtage of beschadiging door dagelijks gebruik. In plaats van de gehele vloer vernieuwen kunnen wij vloerrenovatie uitvoeren om uw houten vloer in Nijmegen te herstellen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Opnieuw schuren
  • Oliën en lakken
  • Kleurherstel
  • Reparatie van schade

Beschadigde vloer herstellen

In veel gevallen hoeft u een vloer die zijn beste tijd heeft gehad nog niet op te geven. Zelfs wanneer er zware schade zichtbaar is kan vloerrenovatie uitkomst bieden. Door een zeer grondige schuurbeurt worden slijtplekken en beschadigingen weggewerkt. Een nieuwe laklaag zorgt er vervolgens voor dat het hout vrijwel in zijn originele staat wordt hersteld. Renovatie is altijd een voordeligere optie dan het aanschaffen van een nieuwe vloer.

Is uw vloer versleten of beschadigd? Dan heeft uw vloer renovatie nodig. Neem contact op met Roos Parketonderhoud voor meer informatie over de mogelijkheden van een renovatievloer. Wij komen graag bij u in Nijmegen uw vloer opknappen!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Nijmegen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606