026 - 200 62 27

Een vloer laten leggen in Nijmegen?

Onderhoud houten vloer Nijmegen

Heeft u een houten vloer? En heeft deze onderhoud nodig in Nijmegen of omgeving? Kies dan voor Roos Parket Renovatie. Wij zijn specialist op het gebied van onderhoud van een houten vloer in Nijmegen en omgeving. Het mooie van hout is ook dat het duurzaam is en dus lang mee gaat. Wanneer er beschadigingen optreden in de beschermlaag of in het massieve hout zelf, dan kunnen die altijd hersteld worden door de houten vloer te schuren en opnieuw te voorzien van een mooie beschermlaag. Uiteraard is het regelmatig onderhouden van uw houten vloer ook van belang voor het beste relsultaat van de vloer. Houten vloer onderhoud bestaat onder andere uit:

  • het regelmatig verwijderen van stof en vuil;
  • het dweilen van de vloer met een geringe hoeveelheid water en mits er een beschermlaag aanwezig is;
  • een jaarlijkse onderhoudsbeurt met polish, olie of was.

Wilt u meer weten over onderhoud aan uw houten vloer? Bel ons dan op nummer 026 - 200 62 27 en wij geven u graag advies!

Hulp bij behandelen houten vloer

Heeft u hulp nodig bij het onderhoud van uw houten vloer? Roos Parket Renovatie heeft kennis van een enorm spectrum aan vloeren en helpt u graag met uw onderhoud eiken vloer in Nijmegen en omstreken. Uiteraard ondersteunen wij u ook bij het onderhoud van andere type vloeren. U kunt direct een afspraak maken door te bellen naar 026 - 200 62 27 of meer informatie aanvragen via ons offerteformulier. Het is namelijk wel belangrijk dat het onderhoud aan de vloer op de juiste manier gedaan wordt. Wanneer dit niet op de juiste manier gedaan wordt kan het uw houten vloer ook ernstig beschadigen, omdat een houten vloer kostbaar is, is het van groot belang dat hier zorgvuldig mee wordt om gegaan. Zo vraagt eikenhouten vloer onderhoud een andere aanpak dan het onderhoud van een esdoorn of kastanje vloer. Heeft u advies nodig? Of wilt u het onderhoud aan de vloer door ons laten doen? Bel ons dan voor het maken van een afspraak of voor het vragen van advies.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Waarom Roos Parketrenovatie?

  • Goede communicatie
  • Kwaliteitsbewust
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Uitstekende service

Bij Roos Parketrenovatie ben je verzekerd van een gedegen, ouderwetse aanpak. Wij schuwen geen enkele klus en zijn de klant graag op alle manieren van dienst.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Houten vloeren leggen
• Renovatie van vloeren
• Snelle service
• Uitgebreid onderhoud
• Eerlijke adviezen

Werkgebied

Nijmegen, Arnhem, Elst, Driel, Beuningen, Wijchen, Wageningen en omgeving.

Hoofdvestiging