085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Nijmegen?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Nijmegen

Onderhoud houten vloer Nijmegen

Heeft u een houten vloer? En heeft deze onderhoud nodig in Nijmegen of omgeving? Kies dan voor de door ons aangedragen professional. Wij zijn specialist op het gebied van onderhoud van een houten vloer in Nijmegen en omgeving. Het mooie van hout is ook dat het duurzaam is en dus lang mee gaat. Wanneer er beschadigingen optreden in de beschermlaag of in het massieve hout zelf, dan kunnen die altijd hersteld worden door de houten vloer te schuren en opnieuw te voorzien van een mooie beschermlaag. Uiteraard is het regelmatig onderhouden van uw houten vloer ook van belang voor het beste relsultaat van de vloer. Houten vloer onderhoud bestaat onder andere uit:

  • het regelmatig verwijderen van stof en vuil;
  • het dweilen van de vloer met een geringe hoeveelheid water en mits er een beschermlaag aanwezig is;
  • een jaarlijkse onderhoudsbeurt met polish, olie of was.

Wilt u meer weten over onderhoud aan uw houten vloer? Bel ons dan op nummer 085 - 106 1600 en wij geven u graag advies!

Hulp bij behandelen houten vloer

Heeft u hulp nodig bij het onderhoud van uw houten vloer? de door ons aangedragen professional heeft kennis van een enorm spectrum aan vloeren en helpt u graag met uw onderhoud eiken vloer in Nijmegen en omstreken. Uiteraard ondersteunen wij u ook bij het onderhoud van andere type vloeren. U kunt direct een afspraak maken door te bellen naar 085 - 106 1600 of meer informatie aanvragen via ons offerteformulier. Het is namelijk wel belangrijk dat het onderhoud aan de vloer op de juiste manier gedaan wordt. Wanneer dit niet op de juiste manier gedaan wordt kan het uw houten vloer ook ernstig beschadigen, omdat een houten vloer kostbaar is, is het van groot belang dat hier zorgvuldig mee wordt om gegaan. Zo vraagt eikenhouten vloer onderhoud een andere aanpak dan het onderhoud van een esdoorn of kastanje vloer. Heeft u advies nodig? Of wilt u het onderhoud aan de vloer door ons laten doen? Bel ons dan voor het maken van een afspraak of voor het vragen van advies.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Nijmegen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606