0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Nijmegen?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Nijmegen

Onderhoud houten vloer Nijmegen

Heeft u een houten vloer? En heeft deze onderhoud nodig in Nijmegen of omgeving? Kies dan voor de door ons aangedragen professional. Wij zijn specialist op het gebied van onderhoud van een houten vloer in Nijmegen en omgeving. Het mooie van hout is ook dat het duurzaam is en dus lang mee gaat. Wanneer er beschadigingen optreden in de beschermlaag of in het massieve hout zelf, dan kunnen die altijd hersteld worden door de houten vloer te schuren en opnieuw te voorzien van een mooie beschermlaag. Uiteraard is het regelmatig onderhouden van uw houten vloer ook van belang voor het beste relsultaat van de vloer. Houten vloer onderhoud bestaat onder andere uit:

  • het regelmatig verwijderen van stof en vuil;
  • het dweilen van de vloer met een geringe hoeveelheid water en mits er een beschermlaag aanwezig is;
  • een jaarlijkse onderhoudsbeurt met polish, olie of was.

Wilt u meer weten over onderhoud aan uw houten vloer? Bel ons dan op nummer 0800 255 3733 en wij geven u graag advies!

Hulp bij behandelen houten vloer

Heeft u hulp nodig bij het onderhoud van uw houten vloer? de door ons aangedragen professional heeft kennis van een enorm spectrum aan vloeren en helpt u graag met uw onderhoud eiken vloer in Nijmegen en omstreken. Uiteraard ondersteunen wij u ook bij het onderhoud van andere type vloeren. U kunt direct een afspraak maken door te bellen naar 0800 255 3733 of meer informatie aanvragen via ons offerteformulier. Het is namelijk wel belangrijk dat het onderhoud aan de vloer op de juiste manier gedaan wordt. Wanneer dit niet op de juiste manier gedaan wordt kan het uw houten vloer ook ernstig beschadigen, omdat een houten vloer kostbaar is, is het van groot belang dat hier zorgvuldig mee wordt om gegaan. Zo vraagt eikenhouten vloer onderhoud een andere aanpak dan het onderhoud van een esdoorn of kastanje vloer. Heeft u advies nodig? Of wilt u het onderhoud aan de vloer door ons laten doen? Bel ons dan voor het maken van een afspraak of voor het vragen van advies.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Nijmegen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Nijmegen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606