0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Nijmegen?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Nijmegen

Vloer leggen in Nijmegen

Wilt u een nieuwe vloer plaatsen? Wij zijn in Nijmegen en omgeving gespecialiseerd in vloeren leggen. U kunt bij ons terecht voor het professioneel laten leggen van allerlei soorten vloeren. Wij nemen u graag het werk uit handen, of het nu om een kleine ruimte gaat of een grote klus.

Voordat wij aan de slag gaan willen we graag meer weten over uw specifieke wensen. Ook kunnen wij u van gedegen advies voorzien. Een nieuwe houten vloer is altijd een grote aankoop. Het is daarom zonde als er geen geschikt materiaal wordt gekozen of als de vloer in de verkeerde richting wordt gelegd. Begin nooit zelf aan vloer leggen zonder een goed plan van aanpak en het juiste gereedschap.

Wij leveren alleen maatwerk

Kiest u voor onze parket specialisten? Dan kunt u rekenen op maatwerk. Wij combineren uw smaak met onze deskundigheid. Wij vertellen u graag over alle voor- en nadelen van bepaalde vloeren. Denk aan verschillende materialen en stijlen. Zo zorgen we er samen voor dat uw nieuwe vloer perfect bij de rest van uw woning en interieur past.

Onze aanpak is duurzaam. Wij vinden namelijk dat een goede vloer probleemloos jarenlang mee moet gaan. Wilt u uw vloer vervangen of een nieuwe vloer laten leggen? Neem dan nu contact met ons op. Bel ons of vraag een offerte aan.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Nijmegen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Nijmegen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606