026 - 200 62 27

Een vloer laten leggen in Nijmegen?

Vloer leggen in Nijmegen

Wilt u een nieuwe vloer plaatsen? Wij zijn in Nijmegen en omgeving gespecialiseerd in vloeren leggen. U kunt bij ons terecht voor het professioneel laten leggen van allerlei soorten vloeren. Wij nemen u graag het werk uit handen, of het nu om een kleine ruimte gaat of een grote klus.

Voordat wij aan de slag gaan willen we graag meer weten over uw specifieke wensen. Ook kunnen wij u van gedegen advies voorzien. Een nieuwe houten vloer is altijd een grote aankoop. Het is daarom zonde als er geen geschikt materiaal wordt gekozen of als de vloer in de verkeerde richting wordt gelegd. Begin nooit zelf aan vloer leggen zonder een goed plan van aanpak en het juiste gereedschap.

Wij leveren alleen maatwerk

Kiest u voor onze parket specialisten? Dan kunt u rekenen op maatwerk. Wij combineren uw smaak met onze deskundigheid. Wij vertellen u graag over alle voor- en nadelen van bepaalde vloeren. Denk aan verschillende materialen en stijlen. Zo zorgen we er samen voor dat uw nieuwe vloer perfect bij de rest van uw woning en interieur past.

Onze aanpak is duurzaam. Wij vinden namelijk dat een goede vloer probleemloos jarenlang mee moet gaan. Wilt u uw vloer vervangen of een nieuwe vloer laten leggen? Neem dan nu contact met ons op. Bel ons of vraag een offerte aan.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Waarom Roos Parketrenovatie?

  • Goede communicatie
  • Kwaliteitsbewust
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Uitstekende service

Bij Roos Parketrenovatie ben je verzekerd van een gedegen, ouderwetse aanpak. Wij schuwen geen enkele klus en zijn de klant graag op alle manieren van dienst.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Houten vloeren leggen
• Renovatie van vloeren
• Snelle service
• Uitgebreid onderhoud
• Eerlijke adviezen

Werkgebied

Nijmegen, Arnhem, Elst, Driel, Beuningen, Wijchen, Wageningen en omgeving.

Hoofdvestiging