Vloer leggen in Nijmegen

Wilt u een nieuwe vloer plaatsen? Wij zijn in Nijmegen en omgeving gespecialiseerd in vloeren leggen. U kunt bij ons terecht voor het professioneel laten leggen van allerlei soorten vloeren. Wij nemen u graag het werk uit handen, of het nu om een kleine ruimte gaat of een grote klus.

Voordat wij aan de slag gaan willen we graag meer weten over uw specifieke wensen. Ook kunnen wij u van gedegen advies voorzien. Een nieuwe houten vloer is altijd een grote aankoop. Het is daarom zonde als er geen geschikt materiaal wordt gekozen of als de vloer in de verkeerde richting wordt gelegd. Begin nooit zelf aan vloer leggen zonder een goed plan van aanpak en het juiste gereedschap.

Wij leveren alleen maatwerk

Kiest u voor onze parket specialisten? Dan kunt u rekenen op maatwerk. Wij combineren uw smaak met onze deskundigheid. Wij vertellen u graag over alle voor- en nadelen van bepaalde vloeren. Denk aan verschillende materialen en stijlen. Zo zorgen we er samen voor dat uw nieuwe vloer perfect bij de rest van uw woning en interieur past.

Onze aanpak is duurzaam. Wij vinden namelijk dat een goede vloer probleemloos jarenlang mee moet gaan. Wilt u uw vloer vervangen of een nieuwe vloer laten leggen? Neem dan nu contact met ons op. Bel ons of vraag een offerte aan.