085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Nijmegen?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Nijmegen

Vloer leggen in Nijmegen

Wilt u een nieuwe vloer plaatsen? Wij zijn in Nijmegen en omgeving gespecialiseerd in vloeren leggen. U kunt bij ons terecht voor het professioneel laten leggen van allerlei soorten vloeren. Wij nemen u graag het werk uit handen, of het nu om een kleine ruimte gaat of een grote klus.

Voordat wij aan de slag gaan willen we graag meer weten over uw specifieke wensen. Ook kunnen wij u van gedegen advies voorzien. Een nieuwe houten vloer is altijd een grote aankoop. Het is daarom zonde als er geen geschikt materiaal wordt gekozen of als de vloer in de verkeerde richting wordt gelegd. Begin nooit zelf aan vloer leggen zonder een goed plan van aanpak en het juiste gereedschap.

Wij leveren alleen maatwerk

Kiest u voor onze parket specialisten? Dan kunt u rekenen op maatwerk. Wij combineren uw smaak met onze deskundigheid. Wij vertellen u graag over alle voor- en nadelen van bepaalde vloeren. Denk aan verschillende materialen en stijlen. Zo zorgen we er samen voor dat uw nieuwe vloer perfect bij de rest van uw woning en interieur past.

Onze aanpak is duurzaam. Wij vinden namelijk dat een goede vloer probleemloos jarenlang mee moet gaan. Wilt u uw vloer vervangen of een nieuwe vloer laten leggen? Neem dan nu contact met ons op. Bel ons of vraag een offerte aan.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Nijmegen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606