026 - 200 62 27

Een vloer laten leggen in Nijmegen?

Laat uw vloer oliën in Nijmegen

Olie verzadigt uw houten vloer en biedt zo bescherming tegen vocht en andere invloeden van buitenaf. De poriën van het hout worden afgesloten en dus kunnen er geen schadelijke vloeistoffen en vuil binnendringen. Uw vloer is jarenlang beschermd en ziet er ook nog eens prachtig uit.

Expert in oliën houten vloer

Wij zijn specialist op het gebied van vloerafwerking. Onze vloerspecialisten kunnen op deskundige wijze uw parket oliën of uw houten vloer oliën. Na een behandeling heeft u weer jarenlang plezier van uw houten vloer.

Voordelen van vloer oliën

Het met olie afwerken van uw vloer heeft vele voordelen. U onderhoudt uw geoliede vloer maandelijks eenvoudig door deze te reinigen met voedende zeep en hoeft pas na 2 tot 3 jaar een professionele onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Hierna ziet uw vloer er weer uit als nieuw.

U kunt kiezen uit vele kleuren olie en kunt eventuele beschadigingen snel en eenvoudig lokaal bijwerken. Kiest u voor een matte afwerking? Dan is olie voor u perfect! Wilt u liever een glanzende vloer? Dan is uw vloer lakken de oplossing. Wilt u advies of gewoon eens in gesprek met onze vloerspecialisten? Bel ons dan en we vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Waarom Roos Parketrenovatie?

  • Goede communicatie
  • Kwaliteitsbewust
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Uitstekende service

Bij Roos Parketrenovatie ben je verzekerd van een gedegen, ouderwetse aanpak. Wij schuwen geen enkele klus en zijn de klant graag op alle manieren van dienst.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Houten vloeren leggen
• Renovatie van vloeren
• Snelle service
• Uitgebreid onderhoud
• Eerlijke adviezen

Werkgebied

Nijmegen, Arnhem, Elst, Driel, Beuningen, Wijchen, Wageningen en omgeving.

Hoofdvestiging