0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Nijmegen?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Nijmegen

Laat uw vloer oliën in Nijmegen

Olie verzadigt uw houten vloer en biedt zo bescherming tegen vocht en andere invloeden van buitenaf. De poriën van het hout worden afgesloten en dus kunnen er geen schadelijke vloeistoffen en vuil binnendringen. Uw vloer is jarenlang beschermd en ziet er ook nog eens prachtig uit.

Expert in oliën houten vloer

Wij zijn specialist op het gebied van vloerafwerking. Onze vloerspecialisten kunnen op deskundige wijze uw parket oliën of uw houten vloer oliën. Na een behandeling heeft u weer jarenlang plezier van uw houten vloer.

Voordelen van vloer oliën

Het met olie afwerken van uw vloer heeft vele voordelen. U onderhoudt uw geoliede vloer maandelijks eenvoudig door deze te reinigen met voedende zeep en hoeft pas na 2 tot 3 jaar een professionele onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Hierna ziet uw vloer er weer uit als nieuw.

U kunt kiezen uit vele kleuren olie en kunt eventuele beschadigingen snel en eenvoudig lokaal bijwerken. Kiest u voor een matte afwerking? Dan is olie voor u perfect! Wilt u liever een glanzende vloer? Dan is uw vloer lakken de oplossing. Wilt u advies of gewoon eens in gesprek met onze vloerspecialisten? Bel ons dan en we vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Nijmegen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Nijmegen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606