Laat uw vloer oliën in Nijmegen

Olie verzadigt uw houten vloer en biedt zo bescherming tegen vocht en andere invloeden van buitenaf. De poriën van het hout worden afgesloten en dus kunnen er geen schadelijke vloeistoffen en vuil binnendringen. Uw vloer is jarenlang beschermd en ziet er ook nog eens prachtig uit.

Expert in oliën houten vloer

Wij zijn specialist op het gebied van vloerafwerking. Onze vloerspecialisten kunnen op deskundige wijze uw parket oliën of uw houten vloer oliën. Na een behandeling heeft u weer jarenlang plezier van uw houten vloer.

Voordelen van vloer oliën

Het met olie afwerken van uw vloer heeft vele voordelen. U onderhoudt uw geoliede vloer maandelijks eenvoudig door deze te reinigen met voedende zeep en hoeft pas na 2 tot 3 jaar een professionele onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Hierna ziet uw vloer er weer uit als nieuw.

U kunt kiezen uit vele kleuren olie en kunt eventuele beschadigingen snel en eenvoudig lokaal bijwerken. Kiest u voor een matte afwerking? Dan is olie voor u perfect! Wilt u liever een glanzende vloer? Dan is uw vloer lakken de oplossing. Wilt u advies of gewoon eens in gesprek met onze vloerspecialisten? Bel ons dan en we vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.