085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Nijmegen?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Nijmegen

Laat uw vloer oliën in Nijmegen

Olie verzadigt uw houten vloer en biedt zo bescherming tegen vocht en andere invloeden van buitenaf. De poriën van het hout worden afgesloten en dus kunnen er geen schadelijke vloeistoffen en vuil binnendringen. Uw vloer is jarenlang beschermd en ziet er ook nog eens prachtig uit.

Expert in oliën houten vloer

Wij zijn specialist op het gebied van vloerafwerking. Onze vloerspecialisten kunnen op deskundige wijze uw parket oliën of uw houten vloer oliën. Na een behandeling heeft u weer jarenlang plezier van uw houten vloer.

Voordelen van vloer oliën

Het met olie afwerken van uw vloer heeft vele voordelen. U onderhoudt uw geoliede vloer maandelijks eenvoudig door deze te reinigen met voedende zeep en hoeft pas na 2 tot 3 jaar een professionele onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Hierna ziet uw vloer er weer uit als nieuw.

U kunt kiezen uit vele kleuren olie en kunt eventuele beschadigingen snel en eenvoudig lokaal bijwerken. Kiest u voor een matte afwerking? Dan is olie voor u perfect! Wilt u liever een glanzende vloer? Dan is uw vloer lakken de oplossing. Wilt u advies of gewoon eens in gesprek met onze vloerspecialisten? Bel ons dan en we vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Nijmegen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606