085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Nijmegen?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Nijmegen

Vloer lakken in Nijmegen

Een goede laklaag beschermt uw houten vloer jarenlang tegen slijtage en invloeden van buitenaf. Maar bescherming is niet de enige reden om uw vloer te laten lakken. De lak die u kiest bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van uw vloer. Maar ook wanneer u juist een onzichtbare beschermlaag op uw vloer wilt laten aanbrengen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wanneer uw vloer al beschadigd is kunnen wij uw vloer eerst herstellen. Onze vloerspecialist zal uw houten vloer schuren en lakken. Op die manier worden slijtage en krassen weggewerkt en is uw vloer opnieuw beschermd.

Ruim assortiment lak

In ons assortiment vindt u een enorme keur aan vloerlakken. Alle van de beste kwaliteit en ervoor gemaakt om de levensduur van uw vloer met jaren te verlengen. Ieder type vloer heeft een andere soort lak nodig. Vraag dus eerst advies over het juiste materiaal bij hout of parketvloer lakken. Denkt u dat vloerlak ouderwets is of alleen voor glanzende vloeren? Dan heeft u het mis. Bij ons vindt u:

  • traditionele vloerlak voor een authentieke look;
  • matte vloerlak voor een moderne finish;
  • onzichtbare lak voor een natuurlijk resultaat;
  • gekleurde lak voor een speels effect.

Voordelen van houten vloer lakken

Uw vloer of parket lakken heeft vele voordelen. Zo is gelakt parket bestand tegen vloeistoffen en gaat deze met alleen stofzuigen en dweilen wel 8 tot 12 jaar mee. Tussendoor is dan geen groot onderhoud vereist, maar volstaat het polishen van de vloerdelen. Bepaal uw eigen sfeer door te kiezen voor zijde-mat, mat, extreem matte lak varianten.

Wilt u ook een duurzame en beschermde vloer? Neem dan contact op met onze vloerspecialisten. We laten u graag weten wat we voor u kunnen doen.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Nijmegen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606