0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Nijmegen?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Nijmegen

Vloer lakken in Nijmegen

Een goede laklaag beschermt uw houten vloer jarenlang tegen slijtage en invloeden van buitenaf. Maar bescherming is niet de enige reden om uw vloer te laten lakken. De lak die u kiest bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van uw vloer. Maar ook wanneer u juist een onzichtbare beschermlaag op uw vloer wilt laten aanbrengen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wanneer uw vloer al beschadigd is kunnen wij uw vloer eerst herstellen. Onze vloerspecialist zal uw houten vloer schuren en lakken. Op die manier worden slijtage en krassen weggewerkt en is uw vloer opnieuw beschermd.

Ruim assortiment lak

In ons assortiment vindt u een enorme keur aan vloerlakken. Alle van de beste kwaliteit en ervoor gemaakt om de levensduur van uw vloer met jaren te verlengen. Ieder type vloer heeft een andere soort lak nodig. Vraag dus eerst advies over het juiste materiaal bij hout of parketvloer lakken. Denkt u dat vloerlak ouderwets is of alleen voor glanzende vloeren? Dan heeft u het mis. Bij ons vindt u:

  • traditionele vloerlak voor een authentieke look;
  • matte vloerlak voor een moderne finish;
  • onzichtbare lak voor een natuurlijk resultaat;
  • gekleurde lak voor een speels effect.

Voordelen van houten vloer lakken

Uw vloer of parket lakken heeft vele voordelen. Zo is gelakt parket bestand tegen vloeistoffen en gaat deze met alleen stofzuigen en dweilen wel 8 tot 12 jaar mee. Tussendoor is dan geen groot onderhoud vereist, maar volstaat het polishen van de vloerdelen. Bepaal uw eigen sfeer door te kiezen voor zijde-mat, mat, extreem matte lak varianten.

Wilt u ook een duurzame en beschermde vloer? Neem dan contact op met onze vloerspecialisten. We laten u graag weten wat we voor u kunnen doen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Nijmegen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Nijmegen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606